Notícies
18/06/2019

El Consorci Sanitari del Maresme ha donat suport a dos projectes solidaris al continent africà. Així, en el marc de la política de Responsabilitat Social, la setmana passada va lliurar material mèdic i medicaments per a un centre mèdic a Ziguinchor-Djibelor (Senegal) i per a l’ambulatori de Kuwonku (Gàmbia).

...
17/06/2019

El premi a la millor tesi doctoral que atorga la Delegació Comarcal del Col·legi de Metges de Barcelona ha estat per la Mònica Papiol, metgessa de família del CSdM.

...
13/06/2019

L’acte insitucional serà divendres 21 de juny a les 10.00 hores a la Sala d’actes de l’Hospital de Mataró i comptarà amb una conferència de Joan Majó, exalcalde de Mataró i president de la Fundació Ernest Lluch. 

...
11/06/2019

"Vivir con una persona con Trastorno Límite de la Personalidad" pretén donar resposta a tres grans àrees d’interès per l’entorn del pacient: informar sobre el TLP des d’un punt de vista científic i pràctic, donar pautes per a l’autogestió emocional i, finalment, aportar estratègies específiques per a fer front a les situacions clíniques quotidianes que són comunes en ...