Notícies
24/04/2018

Vint infermeres, auxiliars d’infermeria i portalliteres han protagonitzat, en el marc del programa d’innovació del Consorci, un taller de participació creativa per identificar, a partir de la seva experiència professional, solucions a les caigudes de pacients ingressats.

...
23/04/2018

El Consorci rep, per segona vegada, una donació de 120 contes per obsequiar als infants que aquest Sant Jordi estiguin hospitalitzats o hagin de visitar-se als seus centres.

...
19/04/2018

Aplicar el cribratge sistemàtic de disfàgia orofaríngia a les persones que han patit un ictus milloraria significativament la seva evolució, tal com afirmen diversos professionals del consorci en un article publicat a Neurogastroenterology & Motility.

...
17/04/2018

Els responsables d’aquesta entitat italoamericana, que ha donat 300.000€ al Consorci, van visitar ahir l’Hospital de Mataró, acompanyats de diverses autoritats municipals i del CatSalut. La donació s’ha destinat a la compra d’un telecomandament per al Servei de Diagnòstic per la imatge i d’una torre d’anestèsia per al bloc quirúrgic, que ja estan en funcionament.

...