Notícies
12/06/2017

La metgessa Estel Güell, la metgessa Paula Fernández, el farmacèutic Lluís Campins, la farmacèutica Marta Miarons, la farmacèutica Vanesa Sánchez, l’investigador Omar Ortega, la metgessa Fàtima Soler i el metge Enric Batllé han estat les premiats a la 20a edició de la Jornada sobre Recerca Sanitària al Maresme.

...
06/06/2017

Dijous dia 8 de juny, a les 19h, el cafè cultural L’Altre (carrer Xammar, 6, de Mataró) acull la presentació del darrer llibre de Badia Bouia, mediadora del Consorci, i Anna Cabot, pediatra actualment jubilada de l’Hospital de Mataró, que publica l’editorial Males herbes i que relata les experiències dels refugiats siris als camps de Grècia.

...
01/06/2017

Maribel Nieto, metgessa jubilada de l’Hospital de Mataró, coordinarà el voluntariat al Consorci de forma altruista, d’acord amb un dels projectes inclosos al Pla Estratègic 2017-2020.

...
30/05/2017

Aquest és el lema de la Setmana Sense Fum d’enguany, que tot just acaba d’arrencar. En aquest marc, el Consorci organitza vàries activitats al voltant del Dia Mundial Sense Fum, que se celebra demà el 31 de maig. El consum de tabac és la primera causa de pèrdua de salut i de mortalitat prematura i evitable.

...