Notícies
14/09/2018

L’objectiu és apropar l’atenció a l’entorn habitual d’aquests pacients, que fins ara s’havien de traslladar a Mataró. El nou servei, ubicat al CAP La Salut, s’adreça a persones amb discapacitat Intel·lectual que presenten problemes de salut mental i/o alteracions conductuals associades.

...
12/09/2018

El 13 de setembre se celebra el Dia Mundial d’aquesta malaltia freqüent i amb una mortalitat elevada. L’any passat a Catalunya va ser responsable de l’ingrés hospitalari de més de 22.700 persones i va causar 4.000 morts, més que els infarts i els ictus junts.

...
07/09/2018

El 13 de setembre s’inicia, en col·laboració amb la UAB, la cinquena edició del Postgrau en Recerca i Innovació en Ciències de la Salut, dirigit a completar la formació sanitària especialitzada dels residents i formar a tots els professionals del Consorci interessats a fer recerca.

...
27/08/2018

Vint-i-dos professionals han vist adaptat el seu lloc de treball en els darrers cinc anys per motius de salut, i a dinou més se’ls ha proposat un canvi davant de la impossibilitat d’una adequació òptima. Els trastorns músculesquelètics, les patologies cròniques i la pèrdua de vista o de l’oïda són les situacions més freqüents.

...