Notícies
25/04/2017

Aquest mes d’abril ha finalitzat el primer taller per a cuidadors/familiars de persones dependents organitzat i impartit per l’ABS Cirera-Molins. El programa, que consta de cinc sessions setmanals teòric-pràctiques d’una hora i mitja, ha comptat amb l’assistència d’onze cuidadors d’una mitjana de 60 anys d’edat. La selecció dels participants s’ha realitzat mitjançant l’aplicació d’un test de ...

24/04/2017

Els creadors del projecte “Cap nen/a sense conte” donen 250 exemplars del conte “la Llegenda del Drac Dragui” per als nens ingressats i que es visiten al CSdM durant la diada de Sant Jordi.

...
21/04/2017

El Departament de Salut aportarà 135.000€ anuals a les àrees bàsiques de salut d’Argentona, Mataró Centre i Cirera Molins, en el marc del nou model de finançament de l’atenció primària i especialitzada, que es va presentar la setmana passada a Barcelona.

...
19/04/2017

L’Hospital de Mataró consolida amb èxit les intervencions assistides amb gossos com a psicoteràpia complementària. Els infants i joves ingressats milloren el comportament, l’autoestima, el control dels impulsos i la gestió de la frustració, entre d’altres beneficis, i demanden més hores amb els gossos.

...