Odontologia

Una bona salut oral és essencial per una bona qualitat de vida. La Unitat d’Odontologia us ofereix un servei de confiança dotat d’una moderna infraestructura tecnològica i adaptat a les nostres possibilitats de finançament, amb un equip d’especialistes altament qualificats per atendre les vostres necessitats en matèria de salut bucodental.

 

L’atenció integral odontològica comprèn tots aquells procediments que ens han de permetre un bon funcionament, una bona conservació i harmonia estètica de la boca.

 

Oferta de serveis

Odontologia general

Disposeu de totes les especialitats tradicionals de l’odontologia: Odontologia preventiva, Odontologia conservadora, Pròtesi dental, Endodòncia, Ortodòncia, Estètica dental, Patologia dental, Odontologia d’urgències.

 

Odontologia infantil

Per gaudir d’una bona salut oral és necessari prevenir l’aparició de malalties de la boca des de la infància. La prevenció és el millor tractament: Odontologia preventiva, Odontopediatria, Ortodòncia infantil.

 

Tractament complexos

La Unitat d’Odontologia disposa de recursos hospitalaris per oferir-vos un ampli ventall de tractaments complexos i de serveis especialitzats: Implants dentals d’alt nivell, Articulació temporomandibular, Cirurgia oral i maxil·lofacial, Periodontologia clínica i quirúrgica, tractament de pacients amb necessitats especials com càncer bucal, sequedat de boca, fòbia dental, disminuïts psíquics, etc.