Inici / Formaciķ de postgrau i māster
Formaciķ de postgrau i māster

El Consorci Sanitari del Maresme, a més de la formació de grau, també potencia els estudis de segon i tercer cicles amb una oferta de postgraus i màsters en els quals participa.

 

Postgrau de Recerca i Innovació en Ciències de la Salut
El Postgrau de Recerca i Innovació en Ciències de la Salut (Fundació Salut-UAB) és semipresencial, consta de 32 ECTS i ha estat portat a terme a l’Hospital de Mataró. Se centra en l’assoliment dels coneixements bàsics en metodologia de recerca i innovació a fi de proporcionar les eines necessàries per afrontar treballs de recerca i/o una tesi doctoral. Els objectius definits estan alineats amb els establerts en els programes específics de la formació especialitzada en salut i compleix les directrius del Pla marc de gestió de la qualitat docent a Catalunya.

 

Per a més informació sobre el Postgrau de Recerca i Innovació en Ciències de la Salut pots consultar l’enllaç següent: [+informació]

 

Màster de cronicitat i dependència
Aquest màster interuniversitari està pensat per formar i capacitar professionals per tal que siguin capaços d’abordar els reptes en el camp de la salut presents a la societat. Està coordinat per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i es porta a terme conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L’Escola Superior de Ciències de la Salut i el Consorci Sanitari del Maresme són les institucions encarregades d’impartir-lo i també hi col·laboren l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació TICSalut.

 

Per a més informació sobre el Màster de cronicitat i dependència pots consultar l’enllaç següent: [+informació]

 

Màster de Psicologia General Sanitària 
El Màster de Psicologia General Sanitària té com a objectiu la formació de graduats o llicenciats en Psicologia per tal que puguin exercir la professió sanitària segons allò que estableix la disposició addicional setena de la Llei general de salut pública 33/2011, de 4 d’octubre.