Notícies
15/10/2018

El document defineix la manera com els centres catalans han d’abordar el diagnòstic i el tractament de la disfàgia. Ha estat impulsat per una comissió mixta del Departament de Salut de la Generalitat i del Col·legi de Logopedes de Catalunya, i ha comptat amb el consens de més d’un centenar d’entitats, entre col·legis professionals, societats científiques, patronals de serveis i associacions de pacients i de pro ...

10/10/2018

Dotze pacients de l’Hospital de Mataró amb trastorns mentals severs integren aquest equip que competirà en una lliga inclusiva de la Federació Catalana de Salut Mental. Aquest projecte ha estat possible gràcies al treball conjunt del Consorci, la UD Cirera, el CE Futsal, Aliança Mataró i la Fundació Salut Mental Catalunya.

...
09/10/2018

La tesi amb el títol de “Factors de risc de fragilitat en les persones de 75 anys o més que viuen a la comunitat” té per objectiu aprofundir en el coneixement de les causes i els mecanismes que condueixen a la pèrdua de força i massa muscular així com a la fragilitat en les persones grans.

...
08/10/2018

Diumenge proper, 14 d’octubre se celebra la 4a edició d’aquesta marxa cicloturista solidària a favor de la formació de professionals i de la investigació en sèpsia.

...