Notícies
10/01/2019

La Fundació Avedis Donavedian ha atorgat al Consorci el premi a la qualitat  per a la "millor memòria d’una institució sanitària o social", que valora especialment la transparència en el retiment de comptes i proporcionar una informació completa i alineada estratègicament sobre l’activitat realitzada el 2017, tant assistencial com no assistencial. Ramon Cunillera, gerent del Consorci, va reco ...

09/01/2019

Un any més, Ses Majestats d’Orient porten il·lusió, alegria i regals a l’Hospital de Mataró i a la Residència Sant Josep.

...
04/01/2019

Jugadors del Club Esportiu Mataró i del Club Handbol Mataró han tornat a visitar als pacients més petits, repartint regals en aquestes dates tan especials. Aquest any també hem comptat amb les iniciatives solidàries de la Penya Barcelonista del Maresme i de la discoteca Das Andere.

...
27/12/2018

Els treballadors del CSdM han recollit prop de 100 joguines per a la campanya solidària ‘Que no falte de nada’. Els regals aniran destinats als fills de dones que han estat víctimes de violència de gènere.

...