Notícies
21/09/2017

Es consolida la col·laboració iniciada l’any passat amb la Universitat Ramon Llull per acollir les pràctiques del grau de logopèdia de Blanquerna. Amb aquesta darrera incorporació, el Consorci ja acull 420 estudiants de nou graus universitaris diferents, als quals cal afegir un centenar més d’alumnes de cicles formatius.

...
20/09/2017

El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) impulsa aquesta iniciativa de metges i esportistes de la comarca, que enguany celebrà la seva 3a edició el 15 d’octubre. Inscriu-te aquí!

...
14/09/2017

Organitza dos cursos que formen part del programa del Congrés Mundial sobre aquesta patologia, que reunirà un miler de persones a Barcelona la setmana vinent. També en el marc del congrés, els prestigiosos xefs Carme Ruscalleda i Fermí Puig avalen públicament la qualitat de les receptes adaptades a malalts de disfàgia, presentades aquí el juny passat.

...
08/09/2017

Durant la presentació del nou curs acadèmic, celebrada ahir, es va anunciar la posada en marxa d’un nou postgrau amb molt de pes del GEMPAC. Així, i en línia amb l’objectiu estratègic d’esdevenir un hospital universitari, el Consorci amplia el programa docent. El perfil universitari es reforça amb les 22 tesis doctorals que es defensaran al llarg ...