Notícia
03/04/2019
Per què et convé triar el CSdM per fer la residència?

La jornada de portes obertes del Consorci del passat divendres va acollir prop d'un centenar de futurs residents que van poder conèixer els detalls de cada especialitat oferta de la mà dels mateixos tutors.

 La jornada es va iniciar amb la benvinguda de Ramón Cunillera, gerent del CSdM, i les presentacions de Josep Maria Ibáñez, director Assistencial, Daria Rubio, directora d’Infermeria, i Pere Clavé, director Acadèmic, de Recerca i Innovació. I, per conèixer l’experiència d’altres residents i d’alguns tutors, els assistents van poder veure un vídeo sobre “La residència al Consorci”, on es tracten temes com la formació, l’experiència, el català o els beneficis d’estar ubicats al Maresme.Centre de formació especialitzada
El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) està acreditat per a la formació sanitària especialitzada (MIR, FIR, EIR, PIR i LLIR) des de 1994. Actualment hi ha 16 especialitats acreditades (dotze de mèdiques, dues d’infermeria, una de psicologia clínica i una de farmàcia hospitalària), de les quals s’ofereixen anualment places d’especialistes en formació a les convocatòries FSE estatals. Aquest 2019 s’ofereixen un total de 24 places.

 

 

 


 Tornar enrere