Notícia
04/01/2019
Diferents entitats reparteixen il·lusió entre els nens ingressats a l'Hospital

Jugadors del Club Esportiu Mataró i del Club Handbol Mataró han tornat a visitar als pacients més petits, repartint regals en aquestes dates tan especials. Aquest any també hem comptat amb les iniciatives solidàries de la Penya Barcelonista del Maresme i de la discoteca Das Andere.

Per fer una mica més agradable l’estada a l’hospital dels més petits, sobretot en unes dates tan significatives, diferents entitats han mostrat la seva solidaritat i han visitat als nens ingressats, repartint regals i il·lusió. Una experiència màgica per a aquests pacients, que han rebut jocs, peluixos, llibres i pilotes, entre altres obsequis.

 

El CE Mataró col·labora amb el Consorci des de fa anys amb el lliurament de joguines als nens ingressats a l’Hospital de Mataró. Aquest Nadal, van venir el passat 27 de desembre, i van visitar i entregar regals als nens ingressats a Pediatria, als infants que es troben a l’àrea de Salut Mental i als pacients més petits d’Urgències.

 

Per la seva part, el Club d’Handbol Mataró, ha repetit aquest any l’experiència iniciada el Nadal passat. El 24 de desembre, un grup de jugadors van repartir pilotes a Pediatria, Urgències i Salut Mental de l’Hospital de Mataró.

 

A més hem comptat amb les iniciatives solidàries de la Penya Barcelonista del Maresme i de la discoteca Das Andere, que han repartit, entre els nens, productes del Barça i joguines, respectivament.

 

Moltíssimes gràcies a tots per fer que el Nadal a l’hospital sigui una mica millor per als menuts!


 Tornar enrere