Notícia
05/06/2018
El Consorci participa a la VII edició de la Mostra d'Entitats de Mataró

Amb el lema "A Mataró, l’associacionisme es viu!" dissabte passat vam donar a conèixer les activitats socials que es duen a terme des del Consorci.

Una setantena de persones van visitar l’estand del Consorci, en el qual estaven la Maribel Nieto, coordinadora de voluntariat del Consorci, i la Violeta Torrent, infermera de l’Hospital de Mataró. Ambdues professionals van realitzar durant tota la jornada controls de tensió arterial, glucèmies i mesures de monòxid de carboni i també van donar a conèixer les activitats de responsabilitat social i de voluntariat que s’estan portant a terme des del Consorci.

 

A la mostra, realitzada a la Plaça Santa Anna de Mataró durant tot el dissabte, van participar 83 entitats i es van realitzar activitats diverses per a totes les edats. La ciutat de Mataró té més de 700 entitats que treballen al llarg de l’any per fer de Mataró una ciutat diversa, viva i solidària.

 

Aquesta acció s’emmarca a la línia "Obrir-nos a l’entorn social" del Pla Estratègic 2017-2020, que té l’objectiu de promoure la implicació del Consorci amb el teixit social i associatiu de la comarca.

 

FOTO: Violeta torrent pren la pressió a l’alcalde de Mataró, David Bote.


 Tornar enrere