Notícia
05/04/2018
Sisena jornada de portes obertes per a residents

Una setantena de persones han assistit a la jornada de portes obertes del Consorci. Professionals, residents i tutors els han atès i els han guiat per visitar les instal·lacions de l’Hospital de Mataró.

La jornada s’ha iniciat amb la benvinguda de Ramón Cunillera, gerent del CSdM, i les presentacions de Josep Maria Ibáñez, director Assistencial, Daría Rubio, directora d’Infermeria, i Pere Clavé, director Acadèmic, de Recerca i Innovació. A més de la intervenció del tutor de residents Juan Carlos Montero, els residents Marta Miarons (Farmàcia), Eva Martínez (Geriatria) i María Martínez (Psiquiatria) han explicat la seva experiència com a residents al Consorci.

 

Centre de formació especialitzada
El Consorci Sanitari del Maresme (CSdM) està acreditat per a la formació sanitària especialitzada (MIR, FIR, EIR, PIR i LLIR) des de 1994. Actualment hi ha 16 especialitats acreditades (dotze de mèdiques, dues d’infermeria, una de psicologia clínica i una de farmàcia hospitalària), de les quals s’ofereixen anualment places d’especialistes en formació a les convocatòries FSE estatals. Aquest 2018 s’ofereixen un total de 21 places.


 Tornar enrere