Notícia
09/03/2018
Mataró s'omple d'experts en disfàgia de tot el món

Durant el mes de febrer, trenta-cinc professionals sanitaris de tot el món han passat per l’Hospital de Mataró, que ha acollit la 3a edició del Postgrau internacional en Alteracions de la Deglució.

La Universitat Autònoma de Barcelona atorga aquest diploma de postgrau, que està organitzat conjuntament per la Societat Europea d’Alteracions de la Deglució i el Consorci Sanitari del Maresme.

 

Referent internacional en disfàgia. Els professionals sanitaris, procedents de la Xina, Índia, Sudàfrica, Uruguai, Colòmbia, Xile, Dinamarca, Grècia, UK, Malta, Xipre així com de diferents parts d’Espanya, han passat tres setmanes a l’Hospital de Mataró, on s’ha desenvolupat la part pràctica d’aquest postgrau semipresencial. Durant aquest període, també han assistit a seminaris específics un grup de professionals d’Ucraïna, Turquia, Xina i Grècia per realitzar un curs d’acreditació en fibrolaringoscòpia de la deglució i en el tractament neurorehabilitador de la disfàgia.

 

Abordatge multidiscplinar. En total 35 alumnes, professionals sanitaris de diferents professions i procedents de diversos continents han coincidit durant uns dies a l’Hospital de Mataró per millorar la manera com abordar la disfàgia al seus centres.

 

Els professors han sigut majoritàriament l’equip multidisciplinari de professionals en disfàgia de l’Hospital de Mataró així com experts d’Itàlia, Holanda, Bèlgica, Irlanda, Grècia i Barcelona.

 

El postgrau, de caràcter semipresencial i multidisciplinar, consta de 57 crèdits ECTS i s’ofereix en anglès i en castellà.


 Tornar enrere