NotÝcia
28/11/2017
Apunta't a la caminada TecnoCampus!

10 euros per a la investigació biomèdica de malalties infeccioses. El Consorci col·labora amb la caminada TecnoCampus per a la recaptació de fons per a la investigació de La Marató de TV3. Amb dos recorreguts de cinc o de vuit kilòmetres, el proper 17 de desembre a les 9.00 hores es realitzarà la tercera edició.

L’objectiu. Amb el lema “La investigació pot canviar la història”, l’objectiu de la caminada popular es poder recaptar fons per a la investigació de malalties infeccioses que actualment no tenen cura i que poden afectar a qualsevol persona.

 

Teniu fins el proper 14 de desembre per inscriviu-vos des del següent [ENLLAÇ].

 

Les dades són demolidores, són la causa d’1 de cada 3 morts al món i un important problema de la sanitat pública. Estan causades per microorganismes patògens (bacteris, virus, fongs i protozous) que entren al cos i es multipliquen fins que produeixen la malaltia.

 

Tothom tindrà unes quantes infeccions al llarg de la seva vida. La majoria són lleus, però algunes són molt greus i poden portar a la mort de manera ràpida.

 

La Marató de TV3. La 26ª edició de La Marató de TV3 està dedicada a les malalties infeccioses, la sèpsia d’entre elles. El 2017 aquest acte solidari, molt arrelat al nostre país, s’orienta a recaptar fons per impulsar la creació d’eines i mètodes preventius i de diagnòstic més ràpids i eficients, i assolir tractaments més efectius contra els microorganismes que provoquen aquestes malalties.

 

Aspecte clau del Pla Estratègic. Aquesta acció s’engloba dins de la línea 4 del Pla Estratègic del Consorci 2017-2020, obrir l’organització a l’entorn social implicant-se amb el teixit social, institucional, empresarial i en la vida associativa.

 

[+] Informació


 Tornar enrere