NotÝcia
09/10/2017
St Josep celebra el Dia Mundial de la Gent Gran

El 30 de setembre passat va tenir lloc la 4a Fira de la Gent Gran que organitza l’Ajuntament de Mataró. Professionals, usuaris i familiars de la residència Sant Josep van realitzar diverses activitats al llarg del dia a la Plaça Santa Anna.

La Mostra d’entitats de la gent gran, celebrada a la Plaça Santa Anna d’11 a 20h, va ser una de les activitats que es van organitzar a Mataró dissabte, dia 30 de setembre amb motiu del dia internacional de la gent gran. L’objectiu era fer una fira que aglutinés les diferents iniciatives adreçades a la gent gran en el municipi, i donar a conèixer els equipaments municipals, i les tasques i les activitats que realitzen les diferents entitats, residències, comissions, casals... Altre objectiu era afavorir el contacte i el intercanvi entre les diferents entitats.

 

Professionals i usuaris de la residència Sant Josep van participar durant tot el dia, ensenyant com es treballa amb diverses activitats de lleure, i l’estimulació de les diferents funcions de la persona per millorar o mantenir l’autonomia, com ara la teràpia amb gossos, informàtica, tallers de cuina, bingo musical, coral, musicoteràpia, jardineria...


 Tornar enrere