Inici / Comunicació / Notícies
Notícies
19/09/2019

Els passats dies 29, 30 i 31 d’agost es va celebrar el festival ’Tast de Jazz’ de Mataró al pati exterior de la residència.

...
17/09/2019

Avui, 17 de setembre, se celebra per primera vegada el Dia Mundial de la Seguretat del Pacient. Es tracta d’una campanya de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que, sota el lema "Defensem la seguretat del pacient", pretén mobilitzar a la societat -pacients, professionals sanitaris, responsables de polítiques, docents, investigadors, xarxes professionals i el sector sanitari- sobre aquest tema.

...
02/09/2019

L’associació vol ajudar als afectats i familiars que pateixen de distròfia muscular de cintura per dèficit de sarcoglicans, amb la venta de productes artesanals que han estat elaborats per treballadors de l’Hospital. Es tracta d’una iniciativa de la Jèssica Martín, infermera del Consorci i mare de dos nens que pateixen aquesta malaltia.

...
12/08/2019

L’Hospital de Mataró participa en aquest registre des del seu inici, el 2017, amb un equip format per geriatres, traumatòlegs i infermeres de Traumatologia. Durant l’any 2018, va incloure en el RNFC un total de 322 pacients majors de 75 anys amb fractura de fèmur. L’Anabel Llopis, metgessa del Servei de Geriatria, és la coordinadora a Catalunya d’aquest projecte.

...